1. Glasfolie Raamfolie
  2. Wat is glasfolie

Onze tips:

  1. Vraag op MultiOfferte eenvoudig offertes aan voor raamfolie

Wat is glasfolie

Glasfolie is een fdun laagje op uw ramen. In dit folie zitten onder andere metalen verwerkt en andere stoffen verwerkt. De metalen filteren of weerkaatsen het zonlicht. Hierdoor valt er onder andere minder schadelijk UV-licht in de ruimtes binnen.

Maar glasfolie heeft nog bijkomende voordelen. Glasfolie zorgt voor minder temperatuurfluctuaties. Hierdoor blijft het binnenklimaat (zonder gebruik van zonneschermen) beter op peil. Het bespaart ook energie (en geld) omdat er op de airconditioning en verwarming minder beroep wordt gedaan.

Glasfolie gaat bijna niet stuk en is dus zeer onderhoudsvriendelijk (lees: minder kosten). Doordat er minder schadelijk zonlicht binnenvalt krijgen ogen meer rust.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

LET OP! Aanvragen van particulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Doel van de folie

Warmte- en zonwerend
Privacy / decoratie
UV-werend
Veiligheid
Inbraakvertragend

Oppervlakte ramen

Geef een indicatie van het totale oppervlakt evan de ramen en het aantal ramen. Of geef het aantal ramen op met de gemiddelde afmeting.

Aanvullende informatie

Omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk voor de leverancier.

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht