1. Glasfolie Raamfolie
  2. Kosten glasfolie

Onze tips:

  1. Vraag op MultiOfferte eenvoudig offertes aan voor raamfolie

Kosten glasfolie

De kosten voor raamfolie zijn natuurlijk vooral afhankelijk van het soort folie en het totale aantal vierkante meters. Glasfolie kost niet alleen geld. Het levert ook besparing en een beter binnenklimaat op. Vraag de specialist om dit voor u uit te rekenen.

Ondanks deze heldere opbouw van de kosten voor raamfolie is het best moeilijk om een richtlijn voor de kosten van raamfolie te geven. We proberen u hier wel enig houvast te geven: houdt u rekening met een bedrag van € 75 tot boven de € 150 per vierkante meter. Hierbij gaan we uit van relatief standaard raamfolie (isolerend en licht en UV werende raamfolie).

Kosten glasfolie opvragen


Wilt u precies weten wat raamfolie voor uw bedrijf gaat kosten? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen uw aanvraag door naar verschillende bedrijven die u een aanbod op maat toe sturen voor het aanbrengen van raamfolie.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

LET OP! Aanvragen van particulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Doel van de folie

Warmte- en zonwerend
Privacy / decoratie
UV-werend
Veiligheid
Inbraakvertragend

Oppervlakte ramen

Geef een indicatie van het totale oppervlakt evan de ramen en het aantal ramen. Of geef het aantal ramen op met de gemiddelde afmeting.

Aanvullende informatie

Omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk voor de leverancier.

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht