1. Glasfolie Raamfolie
  2. Offerte raamfolie

Onze tips:

  1. Vraag op MultiOfferte eenvoudig offertes aan voor raamfolie

Offerte raamfolie

Een offerte voor raamfolie geeft u natuurlijk inzage in de prijs. Maar zoals bij iedere offerte krijgt u gelijk inzage in de werkwijze van een bedrijf en de kwaliteit en eigenschappen van de raamfolies.

Vraag altijd meerdere offertes voor raamfolie aan. Gebruik het onderstaande formulier om direct bij meerdere bedrijven een offerte voor raamfolie aan te vragen. Wij sturen uw gegevens naar specialisten (en niemand anders). Zij brengen vervolgens een raamfolie offerte uit. Zodoende maakt u makkelijker een keuze op basis van prijs én kwaliteit.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

LET OP! Aanvragen van particulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Doel van de folie

Warmte- en zonwerend
Privacy / decoratie
UV-werend
Veiligheid
Inbraakvertragend

Oppervlakte ramen

Geef een indicatie van het totale oppervlakt evan de ramen en het aantal ramen. Of geef het aantal ramen op met de gemiddelde afmeting.

Aanvullende informatie

Omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk voor de leverancier.

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht