1. Glasfolie Raamfolie
  2. Wat is raamfolie

Onze tips:

  1. Vraag op MultiOfferte eenvoudig offertes aan voor raamfolie

Wat is raamfolie

Bij raamfolie wordt er een flinterdun laagje op uw ramen aangebracht. In dit folie zitten metalen verwerkt. De metalen zorgen dat zonlicht gefilterd wordt. Dit resulteert in een beter binnenklimaat, verminderde inval van schadelijk UV licht en het verhoogd de privacy.

Het aanbrengen van raamfolie zorgt dat u geen (verkleurende) zonwering te kopen en bedienen. Raamfolie gaat bijna niet stuk en is dus zeer onderhoudsvriendelijk (lees: minder kosten). Doordat er minder schadelijk zonlicht binnenvalt verbetert het binnenklimaat en krijgen ogen meer rust.

Een ander groot voordeel van raamfolie is natuurlijk dat de temperatuur onder controle blijft en een airconditioning minder vaak aan hoeft. In sommige gevallen is deze zelfs door toedoen van raamfolie overbodig geworden.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

LET OP! Aanvragen van particulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Doel van de folie

Warmte- en zonwerend
Privacy / decoratie
UV-werend
Veiligheid
Inbraakvertragend

Oppervlakte ramen

Geef een indicatie van het totale oppervlakt evan de ramen en het aantal ramen. Of geef het aantal ramen op met de gemiddelde afmeting.

Aanvullende informatie

Omschrijf uw wensen zo duidelijk mogelijk voor de leverancier.

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht